MENÜ

Wenger sıkıntılı

Dünya Kupası nedeniyle sezon başı hazırlıklarını kısa bir sürede yapmak zorunda kalan Wenger bu durumdan şikayetçi.

Wenger sıkıntılı

New York'ta oynadıkları ve eski Arsenalli Thiery Henry'nin takımı Red Bulls'a 1-0 kaybeden Arsenal takımı bugün kamp için Avusturyaya dönüyor.

Alexis Sanchez Paris'e gidip vize almak zorunda

Vizesi olmadığı için kampa katılamayacak olan Arsenal'in 30 Milyon Pound'luk transferi Sanchez Londra'ya dönerek London Colney'deki Arsenal tesislerinde takımdan ayrı olarak antreman yapacak.

İlk maçta Podolski, Mertesacker ve Mesut yok

Arsenal'in 16 Ağustosta Emirates'te oynayacağı Crystal Palace maçında bu üç futbolcu oynamayacak. Dünya kupasından sonra izinli olan futbolcuların hazırlık kampına katılmaları ve maç oynayacak duruma gelememelerinden dolayı bu konuda sıkıntılı olan Wenger "Çalışmalara yeni başladık. 2-3 Ağustos'ta Emirates kupası var. Hazırlık dönemi yeterli değil. Dünya Kupası nedeniyle istediğimiz hazırlığı yapamadık. Oxlade Chamberlain geçen sezon yapamadığı saha çalışmalarını yapıyor. Sanogo sakat." açıklamalarını yaptı.

"Chambers için 12 milyon Pound'a çok diyebilirler"

Chambers transferi hakkında da konuşan Wenger, "Bu konuda Wenger eleştirileri doğru bulmuyor. Calum sağbek, stoper ve orta saha oynayabilecek gelecek vaadeden çok yetenekli bir oyuncu. Karar vermeden önce bütün sezon maçlarını izledik. İlerisi için yatırım yaptığımıza inanıyorum. Ospina'nın dört senelik mukavelesinin nedeni Szczesny ile rekabete girmesi. Dünya kupasında çok iyi oynayarak bunu gösterdi" sözlerini sarf etti.

Edip Adanır - Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ