MENÜ

Timsah'tan bayram hediyesi: Louis ve Emre

Chikhura'ya elenmenin şokunu üzerinden atmaya çalışan Bursaspor, taraftarının gönlünü transferlerle almaya çalışıyor. Hedefte çok isim var. Ancak şimdilik bitmeye en yakın olanlar Jeff Louis ve Emre Çolak. İki yıldızla da imzalar her an atılabilir

Timsah'tan bayram hediyesi: Louis ve Emre

Baroni pahalı geldi, Ceyhun Gülselam, Almanya’ya gitti. Menacerlerin önerilerini dikkate almayan Bursaspor’da Webo ve Holmen listedeydi. Ancak bu oyunculara da kulüpleri izin vermedi. Transferde hata yapma şansı olmayan Timsah rotayı Jeff Louis ve Emre Çolak’a çevirdi.

Haberin Devamı

2. Louis harekâtıFransa’nın Nancy takımında 10 numara pozisyonunda forma giyen 21 yaşındaki Louis’le kurulan ilk temaslar olumsuz geçmişti. Kulübüyle 2015’e kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için istenen

2 milyon Euro’lu bonservis bedeli pahalı geldi. Timsah geri atınca Fransız ekibi kontratı bitmeden elden çıkarmak istediği futbolcuda indirime gitti, fiyatı 1.5 milyon Euro olarak belirledi. Louis de 1 milyon Euro istiyor. Timsah’ın ise niyeti bu transferi toplamda 2 milyon Euro’ya bitirmek. Görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Eğer anlaşma sağlanırsa Şenol Güneş’in takımda görmeyi çok istediği ofansif orta saha oyuncusu gelecek sezon Bursaspor forması giyecek.

Gözler Prandelli’de

Holmen’in de dün akşam flaş bir şekilde Başakşehir’e gitmesiyle birlikte orta saha için listenin bir numarası Galatasaraylı Emre Çolak oldu. Her iki kanatta ve orta ofansta oynayabilen 25 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’daki durumu henüz belli değil. İtalyan teknik adamın raporuna göre kiralık listesine koyulması gündemde olan Emre için Timsah pusuda bekliyor. Gelişmeler yakından takip eden Yeşil-Beyazlılar, eğer Sarı-Kırmızılı takım oyuncusunu kiralamaya karar verirse devreye girecek, Emre’yi ikna edecek. Birkaç gün içinde bu transferin de netleşmesi bekleniyor.

YORUM YAZ