MENÜ

Tek forvet Ba!

Slaven Bilic, Feyenoord mücadelesinin hücum planınını oluşturdu. Hırvat hoca, sahaya tek forvetle çıkacak. Tecrübesi ve istekli görüntüsü sebebiyle Demba Ba ilk 11'de oynayacak, maçın gidişatına göre de Mustafa sahaya sürülecek.

Tek forvet Ba!

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord'un konuğu olacak Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic'in, kafasındaki hücum planı ortaya çıktı. Hırvat hocanın, rövanştaki maçın İstanbul'da olması sebebiyle kontrollü bir oyunla sahaya çıkmayı düşündüğü öğrenildi. Orta sahaya kalabalık tutmayı planlayan Bilic'in, ileride tek forvet oynatacağı belirtildi. Ancak Hırvat hocanın, gol bölgesinde kime forma vereceği konusunda biraz kararsız olduğu ifade ediliyor. Kampta fizik olarak oldukça iyi ve hazır gözüken Mustafa Pektemek, alternatifler arasında yer alıyor. Chelsea ile sezon öncesi kampında fazla çalışma imkanı bulamayan Demba Ba'nın ise henüz kondisyon anlamında tam olarak hazır hale gelmemesine rağmen, antrenmanlardaki istekli görüntüsü, ilk 11'de oynamak istediğinin en önemli göstergesi olarak yorumlanıyor.

Oğuzhan'a önemli görev

Bilic'in, tecrübesi sebebiyle Ba'yı sahaya sürüp, maçın gidişatına göre de Mustafa'yı kullanacağı düşünülüyor. Ayrıca takıma henüz kazandırılamayan 10 numara açığının, Oğuzhan Özyakup'la kapatılacağı bildirildi. Bilic, orta alanda büyük sorumluluk vereceği genç yıldızla sürekli diyalog halinde olmasının yanı sıra, antrenmanlarda da onunla yakından ilgileniyor. Bu arada tecrübeli çalıştırıcının yakın çevresine, "Zor maç olacak. Mutlaka gol atmalıyız. Bunu başarırsak, turu yarılamış oluruz" dediği öğrenildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ