MENÜ

"Taraftardan kaçmayın"

“Onlar bizim baştacımız. Yağmur, çamur demeden statları dolduruyorlar. Sadece maçlarımıza değil kamplarımızı da takip ediyorlar. Bu yüzden 12. adama yakın olun. Fotoğraf çektirmekten, imza dağıtmaktan sıkılmayın”

"Taraftardan kaçmayın"

Fenerbahçe 4. yıldız hedefiyle yeni sezona başlarken, başkan Aziz Yıldırım da takımla yakından ilgileniyor. Topuk Yaylası’ndaki kamp döneminde teknik heyet ve futbolcuları yalnız bırakmayan
Yıldırım, yapılan toplantılarda da öncelik verdiği durumları belirtiyor. Fenerbahçeliler Günü olarak kutlanan 19 Temmuz’da reklamsız yeni sezon formalarının satışa çıkmasıyla, “Sponsorumuz taraftarımız” diyen Sarı- Lacivertliler’in patronu, futbolcuları da bir konuda özellikle uyardı. Kendileri için yeni bir dönemin başladığını vurgulayan Aziz Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

‘Onları geri çevirmeyin’

“Taraftar bizim baştacımız. Onlardan kaçmayın. Onları her fırsatta kucaklayın. Çünkü onlar bizim için her şeyi göze alıyor. Yağmur, çamur demeden statları dolduruyorlar. Kilometrelerce yol kat edip, sadece maçlarımıza değil, kamplarımıza da takip ediyorlar. Bu yüzden 12 adama yakın olun. Onları geri çevirmeyin. Size karşı olan bu sevgiye yakınlık gösterin. Fotoğraf çektirmekten, imza dağıtmaktan sıkılmayın.” Bu arada Aziz Yıldırım, dün kulübün resmi sitesi aracılığıyla yayınladığı bayram mesajında da, “Ülkemize ve Fenerbahçe Ailesine sağlık, başarı ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ