MENÜ

Rakibin şifreleri Atiba'dan!

Atiba Hutchinson, daha önce PSV formasıyla Feyenoord'a karşı ligde 4 maçta, 3 galibiyet elde etti. Rakibi çok iyi tanıyan Kanadalı oyuncu, tüyoları ise hem Bilic hem de takım arkadaşlarıyla paylaşıyor.

Rakibin şifreleri Atiba'dan!

Kara Kartal'ın joker oyuncularından Atiba Hutchinson, 2010-13 yılları arasında Hollanda'nın PSV Eindhoven ekibinde forma giydiği için Feyenoord'u en iyi tanıyanlardan biri olarak gösteriliyor. Teknik direktör Slaven Bilic'in de kendisinden bu yönde bilgi aldığı Atiba, takım arkadaşlarıyla aralarında yaptıkları toplantılarda da Hollanda'daki atmosferi anlatıyor. Kanadalı oyuncu, Hollanda Ligi'nde rakibe karşı 3 sezon boyunca ligde 4 kez forma giydi. Bunlardan 3'ünü Atiba'lı PSV kazanırken, 1'inde ise gülen taraf Feyenoord olmuştu. Hatta alınan zaferlerin 24 Ekim 2010'da alınanı, hala hafızalardan silinmiyor. Çünkü söz konusu mücadelede PSV, Atiba'nın gol atamadığı ama çok iyi oynadığı maçta Feyenoord'u, 10-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

‘Hafife almamalıyız’


Feyenoord mücadelesinde savunmanın önünde oynaması beklenen 31 yaşındaki futbolcu maçla ilgili olarak ise, "Şampiyonlar Ligi'ne kalmak için her karşılaşmaya final gözüyle bakıyoruz. Bunun için tüm konsantrasyonumuzu çarşamba günkü mücadeleye yönlendirmiş durumdayız. Feyenoord iyi bir takım ve onları hafife almamız gerekiyor" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ