MENÜ

Krasic: Pişman değilim

Fenerbahçe kariyeri tam bir hayal kırıklığı olan Milos Krasic, Sarı Lacivertliler'e transfer olduğu için pişman olmadığını söyledi.

Krasic: Pişman değilim

Bir yandan A2 takımı ile çalışan, bir yandan da kendine takım arayan Sırp oyuncu, “Kendimi gerçek anlamda gösteremediğim için üzgünüm. Bunda en büyük etken Spartak Moskova maçında yaşadığım sakatlık. O sakatlığın ardından toparlanmam çok zor oldu. Ama tüm yaşananlara rağmen bu kulübü ve taraftarı çok seviyorum” dedi.

Juventus’tan büyük umutlarla gelen ancak yaşadığı sakatlığın etkisinden bir türlü kurtulamayan Sırp futbolcu ile yollar tamamen ayrıldı. İstanbul’da A2 Takımı ile çalışmalarını sürdüren ve Topuk Yaylası kampına götürülmeyen Krasic’e takım bulması söylendi.

Bir yandan çalışmalarını sürdüren tecrübeli isim, bir yandan da İspanya ve Rusya’dan gelen teklifleri değerlendiriyor. Geleceği, Fenerbahçe ve kariyeri ile ilgili konuştuğumuz Sırp futbolcu yaşananlara rağmen sarı-lacivertli kulübe gelmekten dolayı bir pişmanlığı olmadığını söyledi.

Krasic, “Fenerbahçe ve taraftarı gerçekten çok büyük. Kendimi gerçek anlamda gösteremediğim için üzgünüm. Bunda en büyük etken Spartak Moskova maçında yaşadığım sakatlık. O sakatlığın ardından toparlanmam çok zor oldu. Takıma giremedim. Son olarak bana kulüp bulmam söylendi. Yaşanan zor iki sezona rağmen kesinlikle Fenerbahçe’ye gelmekten dolayı pişman değilim. Fenerbahçe’yi gerçekten çok seviyorum” dedi.

‘OYNAMAK İSTİYORUM’

Sırp futbolcu tek amacının futbol oynamak olduğunu ifade ederek, “Benim futbol oynamam lazım. Kendime güveniyorum. Bu yüzden geçen sezon 600 bin Euro’luk bir fedakârlık yaparak Bastia’ya gittim. Ben çoğu futbolcunun böyle bir fedekârlıkta bulanacağını düşünmüyorum. Tek amacım daha çok zaman alıp eski formuma kavuşmaktı. Herşey iyi başladı. Ancak Bastia takımı defansif oynayan bir ekip. Ligde kalma mücadalesi veriyor. Benim gibi bir hücum oyuncusu için çok zordu. CSKA, Juventus ve Fenerbahçe. Hepsi hücum oynayan, tam benim karakterime göre takımlardı. Şimdi İspanya ve Rusya’dan gelen bazı teklifler var. En uygun olanını seçeceğim. Hem benim, hem de Fenerbahçe için en uygun seçenek hangisi ise onu seçmeye çalışacağım. Bir sezon kiralık gidip seneye tekrar dönebilirim. Aslında benim düşüncem bu. Kiralık gitmek. Sürekli oynadıktan sonra geri gelmek” diye konuştu.

A2’YE TEŞEKKÜR
Milos Krasic ayrıca kendisi ile yakından ilgilenen A2 takımı yetkililerine ve futbolcularına da ayrıca teşekkür etti.

27 MAÇ, 1 GOL
Fenerbahçe’ye 2012-13 sezonunda transfer edilen Milos Krasic, sarı-lacivertli forma altında yalnızca 27 maça çıkabildi. Sırp futbolcu, Türkiye macerasında sadece 1 gol atabildi. Krasic, tek golünü Türkiye Kupası’nda Göztepe ağlarına bıraktı. 29 yaşındaki futbolcu bin 117 dakika da sahada kaldı.

Kaynak: Milliyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ