MENÜ

İşte ‘Şeytan' listesi

Avrupa'da ve İngiltere'de kupalar hedefleyen Manchester United, transferde gaza bastı. Teknik direktör Louis van Gaal, Hummels, Di Maria, Blind ve Vermaelen'in alınması için toplamda 92 milyon Pound'u gözden çıkardı.

İşte ‘Şeytan' listesi

Geçen sezon hem İngiltere Premier Ligi'nde hem de Avrupa'da kâbus gibi bir sezon geçiren Manchester United'ın yeni teknik direktörü Louis van Gaal, kadroya takviye için gaza bastı. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden The Sun'ın haberine göre Van Gaal, savunmaya ve ortaya sahaya takviye istiyor. İşte bu doğrultuda listesindeki oyuncuları yönetime sunan deneyimli hoca, bu oyuncuların hemen alınmasını talep ediyor. İlk iki hedef, Dünya Kupası'nı kazanan Almanya'nın başarılı stoperi Borussia Dortmund'lu Mats Hummels ile Real Madrid'in ve Arjantin'in yıldız kanat oyuncusu Angel Di Maria! Kırmızı Şeytanlar'ın, 25 yaşındaki Hummels'in bonservisine 20 milyon Pound, adı PSG'yle de anılan Di Maria için 45 milyon Pound'u gözden çıkardığı öne sürüldü.

‘Shaw’ı, Mourinho da çok istedi'

Bu isimlerin yanı sıra Van Gaal, Hollanda Milli Takımı'ndan öğrencisi Ajax'lı Daley Blind ile Arsenal'den ayrılmayı düşünen Belçikalı Thomas Vermaelen konusunda da kolları sıvadı. Blind'in transferine 17 milyon, Vermaelen'in takıma katılması için ise 10 milyon Pound'luk bütçe ayrıldı. Bu arada tecrübeli çalıştırıcı, Luke Shaw'ı 30 milyon Pound'a Southampton'dan almalarını eleştiren Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'ya, "En az bizim kadar, Shaw'ı almak için çabaladı" cevabını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ