MENÜ

Halilhodzic: Baklava değil, transfer isterim

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, basın mensuplarının bayramını kutladı, sorularını yanıtladı. Halilhodzic bir gazetecinin, "Baklava mı isterdiniz, yoksa transfer mi?" sorusunu da, "Tabi ki transfer" diye yanıtladı..

Halilhodzic: Baklava değil, transfer isterim

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını bu sabah Hall in Tirol kasabasındaki FC Volders kulübünün sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle kamp yapılan otelin salonunda çalışan Bourceanu ve Kadir Keleş dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo-mavililer antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Oldukça yoğun tempoda geçen antrenmanda oyuncuların sergilediği performans Boşnak teknik adamı memnun etti. Halilhodzic, takımla birlikte aynı mesafeleri koşan kalecileri de özel olarak tebrik etti. Bu arada Halilhodzic'in antrenman sırasında Zeki Yavru ile üç kez görüşme yapması da dikkat çekti.

"TRABZON SÜTLACININ YERİNİ HİÇBİR ŞEY TUTAMAZ"

Antrenman sırasında orta sahadan basın mensuplarına seslenerek, "İyi bayramlar" diyen Halilhodzic, "Benim hakkımda olumlu veya olumsuz bir çok haber yapıyorsunuz. Bir kere de baklava alıp gelin" diyerek sitem etti. Bir gazetecinin, "Sütlaç daha iyi değil mi?" sorusuna ise, "Trabzon sütlacının yerini hiçbir şey tutamaz" diyen Halilhodzic, antrenman sonunda basın mensupları ile bayramlaştı. Burada da sitemlerini sürdüren Halilhodzic, "Beni eleştiriyorsunuz ama ben bayramlaşmaya geldim. Herkese iyi bayramlar" dedi. Bir gazeteci ise, "Hoca ne söylediyse onu yazdık" deyince Boşnak teknik adam, "Emin değilim, tam olarak bilemiyorum" diye konuştu. Halilhodzic bir gazetecinin, "Baklava mı isterdiniz, yoksa transfer mi?" şeklindeki sorusuna ise, "Tabi ki transfer" diyerek cevap verdi. Boşnak teknik adam ardından basın mensupları ile fotoğraf çektirdi, ardından da takım otobüsüyle otele geçti.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ