MENÜ

‘Evet, Wesley çok mutlu'

Sneijder'in menacerinin ardından, danışmanlığını yapan Soren Lerby de Hollandalı yıldızın yakın arkadaşlarıyla konuştuğunu ve kesinlikle Galatasaray'da kalacağını söyledi.

‘Evet, Wesley çok mutlu'

Dünya Kupası’nda gösterdiği performansın ardından dev kulüplerin transfer listesine giren Wesley Sneijder’in Galatasaray’daki geleceği merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde konuşan 30 yaşındaki futbolcunun menaceri, oyuncusunun Galatasaray’da çok mutlu olduğunu, hatta gitmek bir yana kulüple olan mukaveleyi 3 yıl daha uzatarak, 5 sezon boyunca burada kalmak istediklerini söylemişti. Bu sözlerin ardından süreçte yeni bir gelişme yaşanmazken, Sneijder’in eski menaceri ve danışmanlık işlerini yürüten Soren Lerby, FANATİK’e özel bir açıklama yaptı. Lerby, tecrübeli futbolcunun yakın arkadaşlarına Galatasaray’da çok mutlu olduğunu anlattığı konusunda bilgiler verdi. Hatta Wesley’in, eşi Yolanthe Cabau’nun da İstanbul’da olmaktan duyduğu mutluluğu açıkça dile getirip, “Mükemmel bir şehirde yaşıyoruz, büyük bir kulübün formasını giyiyorum. Burada bana değer verildiğini biliyorum. Dünya Kupası’nda finale giden yolda gösterdiğim performansı Galatasaray’a borçluyum. Şimdi buradan neden ayrılayım, tabii ki kalmak istiyorum. Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabileceğimizi de biliyorum. Takımın seviye atlaması için elimden ne geliyorsa yapacağım. Mancini ile güzel bir dönem geçirmiştik, Prandelli ile daha da ileri gidebileceğimizi düşünüyorum” şeklindeki sözlerini aktaran Soren Lerby, Galatasaray taraftarının yüreğine su serpmiş oldu.

Monaco’yu geri çevirmişti

Hatırlanacağı üzere Sneijder’in menaceri de, Monaco’dan gelen transfer teklifini, Hollandalı yıldızın geri çevirdiğini açıklamıştı. Fransız kulübü, James Rodriguez’i Real Madrid’e sattıktan sonra, onun boşluğunu Sneijder’le doldurmaya karar vermişti.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı


Kupa stresini eşiyle atıyor

Sarı-Kırmızılılar’ın kampına 15 Ağustos’ta katılacak olan Wesley Sneijder, Dünya Kupası yorgunluğunu eşi Yolanthe Cabau ile birlikte atıyor. Yıldız oyuncunun son olarak İbiza’ya geçtiği ve burada bir grup arkadaşıyla eğlendiği belirtildi. Ayrıca Sneijder’in bu hafta içerisinde Galatasaray’la yeni sözleşme imzalaması bekleniyor. 30 yaşındaki futbolcunun kontrat şartları ise şimdilik sır gibi saklanıyor. Zira kamuoyu, Sneijder’e zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor.

YORUM YAZ