MENÜ

Aslan'ın sağ pençesi: Darmian

Cesare Prandelli'nin defansın yeni sigortası gözüyle baktığı Torino'lu sağ bek, Cim Bom'a kapıları ardına kadar açtı: “Prandelli beni hiçbir tecrübem yokken milli takıma aldı. Onu takip ediyorum.”

Aslan'ın sağ pençesi: Darmian

Galatasaray’da transfer gündemi hâlâ çok sıcak, mesai tüm hızıyla sürüyor. Savunma ve hücum hattı için Avrupa’nın dört bir yanında temaslarını sürdüren Cim Bom, dün İtalya’dan güzel haberler aldı. CesarePrandelli’nin defans bloğu için transferini istediği Torino’lu Matteo Darmian ülke basınına konuştu. Galatasaray’la ilgili soruları Prandelli ile olan ilişkisi üzerinden yanıtlayan 25 yaşındaki oyuncunun söyledikleri, “Bu transfer her an bitebilir” yorumlarına neden oldu. Darmian’ın sözleri şu şekilde: “Galatasaray ve ben mi? Prandelli beni hiçbir tecrübem olmadan milli takım forması ile sahaya sürme cesareti gösterdi. Şu anda Prandelli’yi takip ediyorum. Başkanla (Torino Başkanı Urbano Cairo) konuştuk. Benim duygularımı ve fikirlerimi biliyor. Eğer gideceksem bu onunla konuşarak ve anlaşarak olacaktır.”

Her bölgenin adamı

Matteo Darmian’ın, Prandelli ile ilgili övgü dolu sözlerinin sebebi ise 2014 Dünya Kupası kadrosunda yer bulması. Prandelli, 25 yaşındaki savunmacıyı Brezilya’ya götürmüş ve formayı ilk kez teslim etmişti. Çoğunlukla savunmanın sağ kanadında görev yapan Darmian, defans göbeğinde ve sol bekte de oynayabiliyor. 2011’de Palermo’dan Torino’ya transfer olan İtalyan oyuncunun şu anki bonservis bedeli 5 milyon Euro civarında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ