MENÜ

Şampiyon kaldığı yerden

Fenerbahçe, şampiyonluk öyküsünün başladığı yerde dün sezonu açtı. 21 oyuncunun da forma giydiği maçta Sarı- Lacivertliler, Sepahan'a şans tanımadı. Gözler de Diego Ribas'taydı. Sarı-Lacivertliler'in 10 numarası ilk sınavında kalitesini ortaya koydu

Şampiyon kaldığı yerden

‘Son Şampiyon’, Topuk Yaylası’ndaki 12 günlük kampını dün akşam Sepehan’la oynadığı hazırlık maçıyla tamamladı. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon şampiyonluk öyküsünün başladığı Düzce 18 Temmuz Stadı’nda İran ekibini 1-0 yenerken, tüm gözler de yeni transfer Diego Ribas’taydı. 69 dakika sahada kalan Sarı- Lacivertliler’in yeni 10 numarası; pasları ve şık hareketleriyle dikkat çekerken, Mehmet Topuz’un golünde de asisti yapan isimdi. Fenerbahçe ideale yakın 11’i ile çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında rakibine pozisyon vermezken, ikinci 45’te gençlerden kurulu bir kadroyla mücadele etti. Sepahan karşısında 20 oyuncusuna şans veren teknik direktör Ersun Yanal, altyapıdan kampa çağırdığı isimleri de bu maçta denedi.

Çare Diego!

Düzce 18 Temmuz Stadı’nda Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego, taraftarlarıyla buluştu. 10 numaralı formasıyla sahaya çıkan Brezilyalı, sanki 40 yıllık Fenerli gibi sahada arkadaşlarıyla çok iyi diyaloglar kurdu, iyi paslar attı ve Mehmet Topuz’a da golü attırdı. Fenerbahçe’ye bu yıl çok şey vereceğini göstererek, 10 numara olduğunu gösterdi. Alex ile kıyaslamak yanlış olur. Diego her topa bastı, defansa gitti yardım etti. Kaptan Emre’yle de iyi anlaştı. Görünüyor ki, Fenerbahçe taraftarı, Diego’yla daha da coşacak. Brezilyalı Fenerbahçe’ye büyük katkı sağlayacak. Bunu da dün Düzce’de gördük.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ