MENÜ

'Mancini ayrılınca korktum'

Cim Bom'un Trabzon'dan transferi Olcan Adın, “Benim açımdan biraz zor bir süreç oldu. Mancini ayrıldı, daha sonra yeni hoca geldi. İnsan ister istemez, 'Transfer olacak mıyım olmayacak mıyım' diye düşünüyor” dedi

'Mancini ayrılınca korktum'

Galatasaray'ın yaz döneminde şu ana kadarki en flaş transferi olan Olcan Adın, Trabzon'dan Cim Bom'a geliş sürecini değerlendirdi.

GSTV'ye konuşan milli futbolcu, “Benim açımdan zor bir süreç oldu. Mancini ayrıldı, daha sonra yeni hoca geldi. İnsan ister istemez. ‘Transfer olacak mıyım olmayacak mıyım’ diye düşünüyor. Çünkü çok istiyorsunuz bu takıma gelmeyi, tekrar eski arkadaşlarınızla beraber olmalı. Zor bir süreçti ama mutlu bitti” dedi. Burak ve Selçuk'la yazın büyük bölümünde beraber olduklarını kaydeden Olcan, “Bana ‘İnşallah gelirsin’ diyorlardı. ‘Şöyle olur, şu kadar başarılar elde ederiz, şöyle gelişiriz, inanılmaz oluruz, çocukluktan beri beraberiz, yine aynı takımda bir araya geleceğiz, çok güzel zamanlar geçireceğiz, şampiyonluklar, mutluluklar yaşayacağız’ diyorlardı. Buraya gelmemde büyük katkıları oldu” ifadesini kullandı.

‘Prandelli ile mutluyuz’

Teknik direktör Prandelli ile 14 gündür beraber olduklarını kaydeden tecrübeli oyuncu, “Futbolcuya yaklaşımı, onlarla ilişkisi inanılmaz üst seviyede. Özellikle gençlere özel bir ilgisi var. Bizlerden genç arkadaşlara bir şeyler öğretmemizi istiyor. Bizim ona gösterdiğimiz saygıyı kendisinden görüyoruz. Biz onunla çalışmaktan dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ