MENÜ

Louis Van Gaal'den Mourinho'ya cevap

Cuma günü kamp yaptıkları Avusturya'daki basın toplantısında 'Luke Shaw transferi bizim için büyük bir kumar olurdu ve takımdaki dengeler bozulurdu. Bu nedenle transferinden vazgeçtik' açıklamasını yapan Jose Mourinho'ya Van Gaal'dan cevap geldi.

Louis Van Gaal'den Mourinho'ya cevap

Yaptığı açıklamayla United'ın yeni transferi Luke Shaw'u baskı altına aldığını belirten Van Daal 'Mourinho son dakikaya kadar Shaw'u transfer etmek için uğraştı. Bunu Chelsea-United ve Southampton kulüpleri çok iyi biliyor.' şeklinde konuştu .

Van Gaal 1997 senesinde Barcelona'da çalıştığı zaman Jose Mourinho'ya ilk antrenörlük şansını vermişti. Mourinho'nun Shaw için yaptığı açıklamaya basın önünde değil kendisiyle bire bir konuşacağını, Shaw'a ödenecek haftalığın kulübün sahibi Abramoviç'i çok zorlayacağı konusunu özel olarak görüşeceğini belirtti.

Manchester United, Luke Shaw transferini basına açıkladıktan sonra Chelsea'nin hala oyuncunun aklını çelmeye uğraştığı İngiliz medyasınca çok iyi biliniyor. Mourinho yaptığı açıklamalarla Van Gaal'ı çok kızdırmışa benziyor. Bu kızdırma bir ilk değil Mourinho için. Kendisini tercümanlıktan hocalığa taşıyan Sir Bobby Robson, Mourinho, Chelsea'de çalışmaya başladığı zaman görüşmeyi kesmişti. Asistanı olan Andre Villas Boas ile Chelsea'den ayrıldıktan sonra hiç görüşmediler.

Edip Adanır
- Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ