MENÜ

Kartal'da gol şov

Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki çarşamba günü deplasmanda Feyenoord'la yapacakları Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçının hazırlıklarını, dün yaptığı çift idmanla sürdürdü.

Kartal'da gol şov

Sabah, sıcak hava ve aşırı nem altında yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki idman ısınma koşularıyla başladı.

Beşe iki top kapma çalışmasının ardından taktik hazırlık programını uygulayan oyuncular, orta ve şut çalışması gerçekleştirdi. Burada forvet oyuncularının gol şovu vardı. Başta yeni transfer Demba Ba olmak üzere Cenk Tosun ve Mustafa Pektemek, attıkları şık gollerle alkışları topladı. Bir pozisyonda Ba, Holosko'nun ortasında Tolga Zengin'in koruduğu kaleye şutu gönderdi. Topun çizgiyi geçip, geçmediğ konusunda ikili arasında esprili bir diyalog yaşandı. Araya giren kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira, gol kararı verdi.

Öte yandan antrenmana sırt ağrıları bulunan Ömer Şişmanoğlu ile bireysel çalışma sırasında sağ üst adalesinde zorlama olan Cenk Gönen katılmadı. Antrenmanın bir bölümünde takımla olan Veli Kavlak ise daha sonra bireysel çalışma yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ