MENÜ

Bilic'in uykusuz geceleri

Teknik direktör Slaven Bilic, kuranın ardından Feyenoord'u yakın mercek altına aldı. Hırvat hoca, yıldızlarını kaybeden Hollanda ekibiyle ilgili oyuncularına ise, "Onları kesinlikle hafife almayın" uyarısında bulundu

Bilic'in uykusuz geceleri

Devler Ligi'nde gruplara kalma yolunda ilk engel olan Feyenoord karşılaşması öncesi teknik direktör Slaven Bilic, Hollanda temsilcisine adeta kilitlenmiş durumda...

Hırvat çalıştırıcı, kuraların çekilmesinin ardından hemen çalışmalarına başladı ve rakibin geçen sezon ve yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarının görüntülerini ekibiyle birlikte izlemeye koyuldu.

Sabah erken saatlerde kalkan Bilic, geç saatlere kadar tesislerde vaktini geçiriyor. Stoper Martin İndi'yi Porto'ya, sağ bek Darly Janmaat Newcastle'a ve geçen sezon 26 gol atan forvet Graziano Pelle'yi de Southampton'a satan takımın güç kaybettiği yönündeki yorumları dikkate almadığı belirtilen Bilic'in futbolcularına, "Feyenoord, Hollanda futbolunun en önemli temsilcilerinden. Kesinlikle hafife alınmaması gerekiyor. Saha içindeki taktik disiplini en iyi şekilde uygulayıp, evimize avantajlı dönelim" dediği öğrenildi.

Transfere bayram arası Tecrübeli çalıştırıcının, transfer konusundaki gelişmeleri da yakından takip ettiği ve yönetime sağ bek ile 10 numara pozisyonunda oynayacak yıldız ismin, yeni sezona zamanında yetiştirilmesi yönünde görüştüğü belirtildi. Bayram nedeniyle şu an için temaslarını askıya alan yönetimin, ilgilenilen oyuncularla da arayı sıcak tuttuğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ