MENÜ

Timsah şokta

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde hem Avrupa'da hem de Türkiye'de başarı hedefleyen Bursaspor, ilk engelini aşamadı. Yeşil-Beyazlılar, Gürcistan ekibi Chikhura'ya beklenmedik şekilde elendi, taraftarlar Vojvodina faciasının bir benzerini yaşadı!

Timsah şokta

Sezona büyük umutlarla başlayan Bursaspor ilk engelini aşamadı. Takımın başına Şenol Güneş’i getirerek çıtayı yüksekte tutan Timsah, adı daha önce duyulmayan Gürcistan ekibi Chikhura’ya elenerek, taraftarlarına büyük bir şok yaşattı. Recep Bölükbaşı’nın başkanlığa seçilmesiyle transfer listesinde yer alan oyuncular, Bursasporlular’ı heyecanlandırmış, 2009-10 sezonunda yaşanan şampiyonluğun tekrarı için harekete geçilmişti. Fakat beklentiler biraz hayal kırıklığına uğradı. Kendi evinde gol dahi atamayan, deplasmanda da yokları oynayan Bursaspor’un Avrupa hayalleri ilk günden suya düştü. İki maçta toplam 210 dakikada 44 şut çeken Bursaspor 8 kez kaleyi buldu, ancak bir türlü gol atmayı başaramadı.

İkinci Vojvodina faciası
Yeşil-Beyazlılar’da geride kalan sezonun başlangıcında da aynı senaryo yaşanmış, taraftarlarına büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Avrupa Ligi Ön Eleme maçında Sırbistan ekibi Vojvodina ile gruplara kalma adına mücadele veren Bursaspor ilk maçta deplasmanda 2-2 berabere kalmış, evinde de 3-0 yenilerek erken havlu atmıştı. Öte yandan Bursaspor, Şilili golcüsü Pinto ile yollarını ayırdı. Başkan Bölükbaşı yaptığı açıklamada, “Uzun süren görüşmeler sonunda Pinto ile sözleşmemizi bedelsiz şekilde karşılıklı olarak feshettik” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ