MENÜ

Prandelli taktik öğretiyor

Aslan'ın İtalyan hocası Prandelli, dünkü idmanın basına kapalı 1 saatlik bölümünde oyuncularıyla tek tek konuşup, taktik düşüncesini anlattı.

Prandelli taktik öğretiyor

Yeni sezon hazırlıkların Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de sürdüren Galatasaray, günü tek antrenmanla geçirdi. Bozsik Stadı’nın antrenman sahasında, teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde gerçekleştirilen çalışmada alışılmışın dışında bir olay gerçekleşti. İtalyan teknik adam idmanın ilk

Haberin Devamı

1 saatlik taktik bölümünü medya mensuplarına kapalı tuttu. Prandelli’nin, bu çalışmada futbolcularıyla bire bir ilgilendiği görüldü. Topla yapılan çalışmada, tecrübeli teknik adam orta saha ve forvet oyuncularına topla hücuma çıkma ve ayağında top tutma konusunda futbolculara bire bir uyarılarda bulundu. Antrenmanın son yarım saati ise basın mensuplarına açıktı. Bu bölümde futbolcular sadece kondisyon ve fizik çalışması yaptılar. Öte yandan takımın 5 kalecisiyle yakından ilgilenen Brezilyalı kaleci antrenörü Taffarel, özellikle yeni transfer Sinan Bolat’ı başarılı kurtarışları sonrası Türkçe olarak tebrik etti.

YORUM YAZ