MENÜ

Levante tehdit etti!

Loukas Vyntra ile her konuda anlaşan Beşiktaş, Levante engeline takıldı. İspanyol kulübünün yöneticileri, göndermek istemedikleri Yunanlı oyuncuya, "Takımda kal. Gitmek istersen, seni bedavaya bırakmayız" dedi.

Levante tehdit etti!

Beşiktaş’ın defansa transfer etmek istediği Yunanlı oyuncu Loukas Vyntra, Feyenoord karşılaşmasına yetişemedi. Alınan bilgiye göre 33 yaşındaki savunmacının kulübü Levante'nin, Yunan sağ bekle bir görüşme yaptığı bildirildi. Kulüp Başkanı Quico Catalan ve Sportif Direktörü Manolo Salvador'dan affını isteyen Vyntra, Beşiktaş'a gitmek istediğini söyledi. İspanyol basınına sızan toplantıya göre Levante başkanı Catalan, Vyntra’ya, "Seni bu sezonda takımda görmek istiyoruz ve ayrılmana karşıyız" sözlerini iletti. Başkan Catalan, Yunanlı oyuncuya ayrılmakta ısrarlı olması halinde ise Beşiktaş’tan bonservis bedeli isteyeceklerini ve kendisini bedavaya vermeyecekleri uyarısında da bulundu.

Eşi baskı yapıyor
Geçtiğimiz sezon öncesi Panathinaikos'tan, Levante’ye bedavaya gelen Vyntra’nın bonservisinin 500 bin Euro olmasına rağmen İspanyol kulübünün Beşiktaş’ın ilgisi üzerine bu rakamı yukarıya çıkarttığı belirtiliyor. İspanyol basını, Vyntra’nın eşinin Valenciya kentine alışamadığını ve buradan ayrılmak için baskı yaptığını belirtiyor. Ayrıca kulüp, Beşiktaş'ın sadece futbolcuyla görüşmesinin transferi çözmeyeceğine vurgu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ