MENÜ

Kartal'da Feyenoord mesaisi

Yurtdışı kampını tamamlayan Beşiktaş, bir günlük izinin ardından Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Feyenoord'la yapacağı ilk maçın hazırlıklarına hemen başladı.

Kartal'da Feyenoord mesaisi

Basına kapalı olarak yapılan teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenmanın düz koşu ile başladığı, ardından dar alanda paslaşma ve top kapmayla devam ettiği bildirildi. Son bölümün taktik ağırlıklı geçtiği ifade edilen antrenmanın ardından Bilic'in, Hollanda temsilcisinin maç kasetleri üzerine yoğunlaştığı öğrenildi. Yeni sezonda takımı çift forvet oynatmak isteyen Hırvat hocanın, deplasmandaki mücadelede ise tek forvetle sahaya çıkmayı düşündüğü öğrenildi. Demba Ba'nın ileride oynayacağı, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun'un ise yedek bekleyeceği bildirildi. Bu arada Kartal, UEFA'ya 3. ön eleme için 28 kişilik listesini gönderdi. Listede, kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen ve Eneramo yer almadı.


İşte devler ligi kadrosu;
Tolga Zengin Cenk Gönen, Günay Güvenç, Ersan Gülüm, Tomas Sivok, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Filip Holosko, Kerim Frei, Necip Uysal Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, İsmail Köybaşı, Ümit Karaal, Ramon Motta, Uğur Boral, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Ömer Şişmanoğlu, Cenk Tosun, Demba Ba, Furkan Yaman, Tugay Eyiol, Tugay Kaya, Enes Fidayeo.

Haberin Devamı
YORUM YAZ