MENÜ

Drogba: Jose'ye hayır diyemezdim

36 yaşındaki Drogba iki senelik ayrılıktan sonra kupalar kazanmak için evine döndüğü mesajını verdi. Dün Chelsea'nin Cobham tesislerinde 12 aylık mukavele imzaladıktan sonra basının sorularını cevaplandırdı ve oldukça neşeli haliyle dikkat çekti.

Drogba: Jose'ye hayır diyemezdim

Drogba 'Benim için çok kolay oldu.Tekrar Jose ile çalışmak teklifini reddedemezdim. Kupalar kazanmak ve takıma yardımcı olmak için geri döndüm. Benim Chelsea kulübü ile yakın ilşkimi ve birbirimizi ne kadar sevdiğimizi herkes biliyor. Kariyerimdeki yeni sayfa için hazırım.' açıklamalarında bulundu.

BİR SENE KONTRAT VE HAFTADA 100 BİN POUND


Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bonservisi elinde olan Drogba Chelsea ile haftada 100 bin pounda anlaştı ve haftalığının büyük bir bölümü kulübün sahibi Abramovich tarafından karşılanacak.

Mourinho 10 sene önce Drogba'yı 24 Milyon Pounda Marsilya'dan transfer etmişti. Drogba Chelsea formasıyla 8 senede 10 kupa kazandı 341 maçta 157 gol kaydetti.

Mourinho 'Efsane geri döndü o hala Avrupanın en iyi santrforlarından biri! açıklamasını yaparken takım arkadaşı Petr cech Twitter hesabından 'Efsane Drogba seni tekrar aramızda görmek çok güzel' mesajı yolladı.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ