MENÜ

Beşiktaş'tan River Plate'e sert yanıt

Arjantin kulübü, Manuel Lanzini için öne sürdüğü isteklerinde geri adım attı ve Siyah- Beyazlılar'a, "Oyuncuyu vermeye hazırız" mesajını gönderdi. Beşiktaş'ın yanıtı ise sert oldu.

Beşiktaş'tan  River Plate'e sert yanıt

Siyah-Beyazlılar, 10 numara transferinde önceliği verdiği isimlerden Manuel Lanzini konusunda kulübü River Plate'in bitmeyen isteklerinin ardından geri adım atmıştı. Arjantin kulübünün özellikle arada ödenmesi gereken 600 bin Euro'luk vergi ücretini Beşiktaş'ın üzerine yıkmaya çalışması, büyük bir sorun haline gelmişti. Bu gelişmeler sonrasında da Kara Kartal'da yönetim, River'a resti çekmiş ve Lanzini defterini kapatmıştı. İtalya'dan Lazio, İspanya'dan Villarreal ve İngiltere'den de Tottenham'ın temasta olduğu öğrenilen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu konusunda Arjantin temsilcisinin kurmayları, adeta 'U' dönüşü yaptı. Beşiktaş'a haber gönderen River, en son konuşulan rakamlar ve vergi parasını da vermek üzere oyuncusunun bonservisini vermeye hazır olduğunu bildirdi.

'Biz gerekeni yaptık'

Bu kez de Beşiktaş, Lanzini ile ilgili kesinlikle geri adım atmayacaklarını belirterek, karşı tavır koydu. Arjantinli yetkililerle görüşen ve bu transferden sorumlu olan yöneticilerin, "Hiçbir şekilde bu transferi yapmayı düşünmüyoruz. Biz daha önce size gereken kolaylığı sağladık, ancak siz aynı şeyi yapmadınız. İstediğiniz yere verin ve tepe tepe kullanın" dedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ