MENÜ

Sneijder'in jübilesi Arena'da

Sneijder'in menaceri Guido Albers, James Rodriguez Real Madrid'e transfer olunca, Monaco'nun kendilerine teklif yaptığını, ancak Hollandalı yıldızın bunu kabul etmediğini söyledi. Albers'e göre Sarı-Kırmızılı kulüple 5 yıllık yeni imza çok yakın ve Sneijder futbolu Galatasaray'da bırakacak.

Sneijder'in jübilesi Arena'da

Aslan’a Wesley Sneijder müjdesi... Dünya Kupası’nda ülkesini yarı finale kadar taşıyan Hollandalı futbolcu, turnuvada gösterdiği performans sonrası yeniden Avrupa devlerinin transfer listesine girmişti. Son olarak Kolombiya formasıyla yıldızını parlatan James Rodriguez’i Real Madrid’e 75 milyon Euro’ya satan Monaco’nun, Sneijder’e resmi teklif yaptığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili olarak Radyospor’a konuşan Sneijder’in menaceri Guido
Albers, şunları kaydetti:

'Galatasaray'ı çok seviyor'
“Dünya Kupası’nda belli bir aşamadan sonra ve şampiyona bitiminde birçok kulüp Wesley için beni aradı. Ancak o bunları değerlendirmek istemedi. Özellikle Monaco iyi bir teklifte bulundu. Ama Sneijder Galatasaray’da devam etmek istediğini söyledi. İstanbul’u ve Galatasaray’ı çok seviyor. Bu nedenle Galatasaray’da devam etmeye karar verdi.”

‘Üçüncülük bir teselli oldu’

Sneijder’in Dünya Kupası performansından övgüyle bahseden Albers, “Başlangıçta çok zor oldu, çünkü yeni bir sistem vardı. Ama devamı çok iyi geldi. Meksika’ya karşı çok iyi bir gol attı. Elbette yarı finalde Arjantin’e penaltılarda kaybetmek onu çok üzdü. Ama sonrasında gelen üçüncülük de bir teselliydi” dedi.

‘Futboldan sonra antrenörlük’
Albers, oyuncusunun Galatasaray Başkanı’nı çok sevdiğini kaydederek, “Ünal Aysal’la çok iyi ilişkisi var. Futbol hayatının sonuna kadar Galatasaray’da kalmayı düşünebilir. Şimdi sözleşme uzatma konusunu düşünüyoruz. Futboldan sonra da antenörlük kursuna giderek teknik ekipte yer elmak istiyor” ifadesini kullandı. Galatasaray’la yeni kontrat konusunu görüştüklerini vurgulayan Albers, “Son tarih olarak 1 Eylül’ü söyleyebilirim. Başkan’la bizzat konuştum. Düşüncem, mevcut 2 yıllık kontratımıza 3 yıllık ilave yapmak. Böyle olursa Sneijder 5 sezon daha Galatasaray’da oynayacak” diye konuştu.

‘Prandelli’ye de çok sevindi’

Wesley Sneijder’in, Prandelli’nin gelişine çok sevindiğini de sözlerine ekleyen Albers, “Bence Prandelli’nin gelişi de Galatasaray için pozitif bir etki yarattı. Sneijder de bunun farkında ve Prandelli’nin çok başarılı olacağına inanıyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ