MENÜ

"Rosenborg'la şanslarımız eşit"

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Norveç'in Rosenborg takımıyla eşleşmelerine ilişkin, "İyi bir maç olacak, biz hazırız. Şansları eşit görüyorum" dedi.

"Rosenborg'la şanslarımız eşit"

Yolbulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Sligo Rovers’ı eleyen Rosenborg’un rakipleri olduğunu, ilk maçın 31 Temmuz’da sahalarında oynanacağını söyledi.

Rosenborg’un Avrupa kupalarında tecrübeli olduğunu belirten Yolbulan, "Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İşi ciddiye almamız lazım. İlk maçın Karabük’te yapılması bizim için avantaj olacak çünkü ilk defa Avrupa Kupası maçı oynayacağız. Kendi evimizde oynamak psikolojik anlamda daha olumlu olacaktır. İyi bir maç olacak, biz hazırız. Şansları eşit görüyorum" diye konuştu.
Yolbulan, dün Eskişehirspor’la yaptıkları özel maça ilişkin ise şunları kaydetti:

"Eskişehirspor, bizim dost kulübümüz. Çok iyi ilişkilerimiz var. Sahada zaman zaman yaşanan bu olaylar arzu edilmeyen boyutlara ulaşmış. Üzerinde durulacak bir şey değil. Sahada yaşanan tatsız bir gerginlik sonucu ilişkilerimizin bozulmasını istemeyiz ve öyle bir şey de kesinlikle olmayacak."

Transfer çalışmalarına da değinen Yolbulan, Turgay Bahadır’la ön anlaşma yaptıklarını, bunun yanında iki oyuncuyu daha Rosenborg maçından sonra kadrolarına katacaklarını anlattı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ