MENÜ

Mourinho: Bana Drogba'yı getirin

Jose Mourinho dün kamp yaptıkları Avusturyada konuştu.

Mourinho: Bana Drogba'yı getirin

Mourinho: "Şampiyonluklar yaşamak istiyoruz. Drogba hala Avrupa'nın en iyi santrforları arasında. Onu takımda görmek istiyorum hem de 48 saat içerisinde. Drogba hem Chelsea efsanesi hem de bize ait bir futbolcu. Premier Lig'e alışık ve neler yapması gerektiğini kimsenin ona izah etmesine ihtiyaç duymayan bir santrfor. Bu kararı alrken duygularımızla değil aklımızla davranıyoruz. Onu geri getirmemizin sebebi Chelsea tarihinin en önemli golünü atan futbolcu olduğu için değil bana yardım etmesi için.

"Acele etmeliyiz"

Eğer kulüp olarak Drogba'nın dönmesini istiyorsak acele etmeliyiz. Onun kalitesi takımımızı daha güçlü bir duruma getirecek.

Mourinho, Drogba'yı 2004 senesinde 24 Milyona transfer etti

Marsilya'dan Chelsea'ye transfer olan Drogba üç kere Premier Lig, dört kere Federasyon Kupası ve iki Lig Kupası kazandı. 2012 senesinde Şampiyonlar Ligi finalinde önce beraberlik golünü ardından penaltı atışlarında attığı golle Şampiyonlar Ligi'ni Chelsea'ye kazandırdı. Oynadığı 341 maçta 157 gol kaydetti.

Petr Cech: "Yedek kalmak istemiyorum"

2004 senesinde geldiği Chelsea'de birinci kaleci olarak oynayan emektar kaleci Petr Cech "Yedek kalmak istemiyorum. Bunun kararı tamamen Mourinho'ya aittir. Ben birinci kaleci olmak için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. 3 sene Atletico Madrid'te oynadıktan sonra Chelsea'ye dönen Courtois ve Cech ikilisinden hangisi kaleyi koruyacak merakla bekleniyor.

Mourinho: Hakemleri eleştirmeye devam edeceğim

Jose Mourinho "Hakemleri eleştirmeye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda doğru konuşmam gerekiyor. Benim yapım bu" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Drogba gibi geri dönen futbolcular


IAN RUSH- Liverpool'da 6 sezonda 168 gol.Bir sene juventusta oynadı Liverpool'a geri döndü 182 gol kaydetti

MARK HUGHES-Manchester United'ta 47 gol kaydetti.Barselona ve bayern Münihte oynadıktan sonra Manchester'e geri döndü 115 gol kaydetti

ROBBİE KEANE-Tottenhamda 107 gol kaydetti dönüşünde 15 gol kaydetti.Celtik ve West-Ham kulüplerine kiralandı

TEDDY SHERİNGHAM-2001 senesinde 4 sene Manchester United'ta oynadıktan sonra geri döndü ve 26 gol kaydetti.

THİERRY HENRY-Arsenalde 228 gol kaydettikten sonra iki aylığınna kiralık olarak döndü ve ilk maçında gol kaydetti.

ROBBİE FOWLER-Liverpoolda oynadığı 9 senede 171 gol kaydetti geri dönüşünde 12 gol kaydetti.

DROGBA-Chelsea formasıyla 341 maçta 157 gol kaydetti

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ