MENÜ

Mostefa bitti, Gökhan yolda

Ajaccio'dan genç forvet Demba Camara'yı alan Gaziantepspor, orta saha transferini de yaptı. Kırmızı-Siyahlılar, 30 yaşındaki Cezayirli Mehdi Mostefa'yı kadrosuna kattı, sırada Gökhan var.

Mostefa bitti, Gökhan yolda

Kiralıklarla birlikte tam 19 isimle yollarını ayıran ve yepyeni bir kadroyla yeni sezona girmeye hazırlanan Gaziantepspor, transferde hız kesmiyor. John Chibuike ve Demba Camara gibi kaliteli yabancılara imza attıran Kırmızı-Siyahlılar’ın son bombası Fransa’nın Ajaccio takımından oldu. Güneydoğu ekibi Cezayirli 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehdi Mostefa’yı kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncuyla birkaç güne kadar resmi sözleşme imzalanacak. Transferde daha önceden bu takımdan alınan Demba Camara’nın da etkili rol oynadığı belirtildi. Gaziantepspor, böylece bu sezonki 11. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Gökhan Zan’dan söz alındı

Savunmaya Elyasa ve Arokoyo ve Barış Yardımcı’yı alan Gaziantepspor’un bu bölgeyi tecrübeli isimle güçlendirmek istediği, hedefteki ismin ise Gökhan Zan olduğu bildirildi. Galatasaray’da kampa götürülmeyen ve çalışmalarını bireysel olarak Florya’da sürdüren deneyimli savunmacıyla temas kuran Antepli idareciler, oyuncudan söz aldı. Galatasaray’daki durumu netleştikten sonra bu oyuncunun transferi de kesinlik kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ