MENÜ

Luis Suarez'in kaderi

Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Luis Suarez, Dünya Kupası'nda Chiellini'yi ısırdığı için FIFA tarafından 4 ay futboldan men cezası almıştı. Dün çekilen La Liga fisktüründe ilginç bir detay ortaya çıktı. Suarez'in kaderi İspanya Futbol Federasyonu'nun ellerinde...

Luis Suarez'in kaderi

Luis Suarez... Isırığı ile Dünya'nın gündemine oturdu. Ve bunu bir değil birkaç kez gerçekleştirdi. Son olarak Dünya Kupası'nda İtalya ile Uruguay'ın oynadığı maçta, Çizme'nin savunma oyuncusu Chiellini'yi ısırmış ve FIFA tarafından 4 ay futboldan men cezası almıştı. Dünya Kupası dönüşü Suarez'in transferini Barcelona resmen açıklamıştı. Ancak başarılı golcü aldığı ceza ile birçok maçı kaçıracak.

El Clasico'da oynayabilecek mi?


Dün İspanya La Liga'da fikstür çekildi ve Barcelona'nın Real Madrid ile oynayacağı maçın 25-26 Ekim'den birinde oynanacağı açıklandı. Ancak bu iki tarihte ilginç bir detay ortaya çıktı. FIFA tarafından 4 ay futboldan men edilen Luis Suarez'in cezası 25 Ekim'de sona eriyor. Eğer İspanya Futbol Federasyonu, El Clasico'yu 25 Ekim 2014 gününe alırsa, Uruguaylı futbolcu bu dev maçta sahada olamayacak. Ancak federasyon, maç tarihini 26 Ekim 2014 olarak açıklarsa, yıldız futbolcu Real Madrid ile oynanacak olan maçta forma giyebilecek.

Tabii naklen yayın durumuna göre maçın tarihi 25 Ekim'e de alınabilir ama bu durum küçük ihtimal olarak gözüküyor. Maçın büyük olasılıkla 26 Ekim Pazar günü oynanması bekleniyor.

Şimdi gözler Real Madrid deplasmanında ilk maçını oynayıp oynayamayacağı merakla beklenen Luis Suarez'e çevrildi.

Barcelona sezona Nou Camp'ta Elche'yi ağırlayarak başlayacak. Real Madrid ise La Liga'ya yeni çıkan Cordoba'yı evinde ağırlayarak başlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ