MENÜ

Eskişehir'e bir forvet daha

Rusya Premier Ligi'nde iki kez gol krallığı yaşayan Spartak Moskovalı forvet Welliton'u kadrosuna katan Eskişehirspor, forvete bir takviye daha yaptı.

Eskişehir'e bir forvet daha

Daha önce Bochum’dan Mirkan Aydın’ı renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlılar, dün de Wolfsburg’dan 21 yaşındaki hücum oyuncusu Andaç Güleryüz’le 4 yıllık sözleşme imzaladı. Eskişehirspor’un kulüp tesislerinde süren yeni sezon hazırlıklarında denemeye alınan ve ortaya koyduğu performansla teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın gözüne giren futbolcu Es Es’in forvetteki alternatifleri arasında yer alacak. Güçlü fiziği bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken Andaç, hava toplarında da oldukça etkili.

Welliton imzayı atacak

Uzun uğraşlar sonunda Spartak Moskova’dan bonservissiz bir şekilde transfer edilen Welliton’un imza töreni rötar yaptı. Bunun nedeni ise taraflar arasında yaşanan yıllık ücret konusunda fikir ayrılığı. Ancak oyuncunun menaceri Serkan Kulup, FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Küçük bir sorun var ama gideriyoruz. Bir aksilik olmazsa bugün sözleşme imzalayacağız” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ