MENÜ

Eneramo ve Furkan Karabük'e

Kulüp tarihinde ilk kez Avrupa'ya gidecek olan Karabükspor, transfere hız verdi. Kırmızı-Mavililer Eneramo'yla söz kesti, Furkan'ı da ikna etti. Gözler oyuncuların takımları Beşiktaş ve Galatasaray'a çevrildi.

Eneramo ve Furkan Karabük'e

Emre Güngör, Turgay Bahadır, Tanju Kayhan, Erkan Kaş, Kumbela, Onur Ayık, Aykut Özer, Abdou Traore ve İbrahim Serdar Aydın... Tarihinde ilk kez Avrupa arenasında sahne alacak olan Karabükspor, başarılı olabilmek için şimdiye kadar kadrosunu birbirinden kaliteli isimlerle güçlendirdi. Ancak Kırmızı- Mavililer’in bombaları bunlarla sınırlı değil. Sırada, geçen sezon 50 puan toplayarak kulüp tarihine geçen kadronun önemli isimleri Eneramo ve Furkan Özçal var. Beşiktaş’la 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Nijeryalı forvet, kulübüyle kampa götürülmedi. Durumu netleşmediği için Türkiye’ye dönmeyen ve ülkesinde tatil yapan Eneramo ile menaceri aracılığıyla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Golcü oyuncu, Karabük’le söz kesti.

Gözler Prandelli’de


Beşiktaş’ta kesin olarak gözden çıkarılan 29 yaşındaki Eneramo, Siyah-Beyazlı takımla olan bonservis sorununu kendisi çözecek. Edinilen bilgiye göre birkaç güne kadar Karabükspor’a imza atacak. Furkan’da ise son söz Galatasaray’da. Sarı- Kırmızılılar’ın kamp çaşlışmaları sonunda İtalyan teknik adam Cesar Prandelli’nin vereceği rapor bu transferi netleştirecek. Furkan da Karabük'te oynamak istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ