MENÜ

Yerli fırtına!

Yabancı transferinde suskun kalan Trabzonspor, yerlilerde adeta şov yapıyor. Musa ve Emrah'ı da kadrosuna katan Bordo- Mavililer, taraftarlarını şimdiden heyecanlandırıyor

Yerli fırtına!

Trabzonspor, yerli piyasasında boş durmuyor, gelecek vaadeden ya da patlama yapması beklenen bütün isimleri tek tek kadrosuna katıyor.

Takıma uygun olan oyuncuları hemen takibe alarak temas kuran transfer komitesi, büyük bir işe imza atıyor. Antalyaspor’dan ayrılmak isteyen Emrah Başsan ve Musa Nizam’la önceki gün el sıkışan yönetim, transferleri de makul bir fiyata bitirdiği belirtiliyor.

Sözleşme detaylarıyla ilgili henüz bir bilgilendirme yapılmazken her iki oyuncu için Trabzonspor’un kasasından 1.5 milyon Euro (4.2 milyon TL) çıktığı ileri sürülüyor. Toplamda 12 transfer Transfer döneminin hızlı takımlarından Trabzonspor, daha önce Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Serhat Çakmak, Anıl Taşdemir, Gökhan Karadeniz, Turgut Doğan, Ferhat Yazgan, Salih Dursun, İsmet Gökseloğlu ve Kurtuluş Yurt’u transfer etmişti. Fakat söz konusu isimlerden en az 4 tanesinin deneyim ve tecrübe kazanmasi için 1 seneliğine pilot takım 1461’e kiralanacağı öğrenildi. Alternatifi bol bir rotasyon isteyen Halilhodzic’in gözü şimdi de yabancı yıldızların transferinde.

Haberin Devamı
YORUM YAZ