MENÜ

Yanal'ın 11'i

20. şampiyonluğun planlarını yapan Ersun Yanal'ın 11'i hazır... Fenerbahçe'nin sahadaki yabancıları Alves, Kuyt, Sow, Diego ve Emenike olacak. Volkan, Gökhan, Caner ve Topal da hocanın vazgeçilmezleri arasındaki yerini alacak. İki bölgede ise 4 isim forma için savaşacak.

Yanal'ın 11'i

19. şampiyonluğun mimarı, yeni sezon için de planlarını yapıyor. Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Ersun Yanal, mevcut kadroya göre kafasındaki 11'i şekillendirdi. 5+3 olan yeni yabancı kontenjanı nedeniyle
tüm kulüpler gibi bu konuda sıkıntı yaşayacak olan Yanal'ın ilk tercihleri Alves, Kuyt, Sow, Diego ve Emenike olacak. Kaleci Volkan ile Caner, Gökhan ve Mehmet Topal'dan da vazgeçmeyecek olan başarılı teknik
adam, iki bölge için 4 isimden yararlanacak. Savunmanın göbeğinde Alves ile Bekir'i oynatacak olan Yanal, sakatlıktan tamamen kurtulması durumunda Egemen'den de yararlanacak.

Vazgeçilmezi Topal
Yanal'ın orta alanda Diego ve Mehmet Topal ile birlikte ilk tercihinin Emre Belözoğlu olması bekleniyor. Sezon içindeki duruma göre bu bölgede Alper'den de yararlanacak olan başarılı teknik adam, uzun maratonda kadronun iskeletini bu isimlerden oluşturacak. Stoch'un Al-Ain'e kiralanmasının ardından Yobo, Krasic, Baroni ve Holmen'le de yollarını ayırmayı hedefleyen Sarı- Lacivertliler; diğerbölgede yabancılardan Meireles, Webo ve Kadlec'le devam edecek.

İşte Yanal'ın ilk 11'i:
Volkan, Bekir, Alves, Gökhan, Caner, M.Topal, Emre,Diego, Kuyt, Sow, Emenike

Haberin Devamı
YORUM YAZ