MENÜ

Ya Darmian ya Romulo!

Eboue ve Sabri'yi kampa götürmeyen Prandelli, istediği sağ bekleri de yönetime iletti. İkisi de Serie A'da forma giyen Darmian ile Romulo'dan biri Aslan olacak

Ya Darmian ya Romulo!

Sabri Sarıoğlu’nu İstanbul’da bırakan, kadrosunda düşünmediği Eboue’yi de kamp kadrosuna almayan Prandelli, sağ bekte kullanmak istediği isimleri belirledi.

Yöneticilerle görüşen İtalyan hoca, ikisi de Çizme’de forma giyen Matteo Darmian ve Romulo’dan birisinin alınmasını istedi. Torino’da oynayan Darmian ile Verona’da görev yapan Romelo için ortalama 8 milyon Euro’luk bonservis bedelleri isteniyor.

Brezilya’daki Dünya Kupası’nda İtalya Milli Takımı’nın sağ kanadını Darmian’a teslim eden Prandelli, fiziki açıdan hazır olmadığı gerekçesiyle Brezilya asıllı Romulo’yu ise Çizme’de bırakmıştı. İki oyuncunun da Prandelli ile iyi ilişkiler içinde olduğu, kulüplerin anlaşması halinde direkt Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak Cim Bom’a gelmeye sıcak baktıkları vurgulandı. İtalya basını da, “Romulo, Temmuz sonuna kadar Galatasaray forması giyer” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ