MENÜ

Timsah'ın günü

İlk maçta sahasında Chikhura ile golsüz berabere kalan Bursaspor, Tiflis'te tur vizesi arayacak. Yeşil-Beyazlılar, Gürcü rakibi karşısına Fernandao ve Belluschi'den yoksun çıkacak. Saat 20.00'deki maç TRT SPOR'dan yayınlanacak

Timsah'ın günü

Timsah için büyük gün...

Haberin Devamı

Yeni yönetimi ve yeni teknik kadrosuyla Avrupa’da başarı hedefleyen Bursaspor, Chikhura karşısında taraftarı önünde aldığı golsüz beraberlikle tur şansını Tiflis’e bırakmıştı. Yeşil-Beyazlılar, bugün yarım kalan işi bitirmek için sahaya çıkacak. Fernandao ve Belluschi’nin yaşadığı şok sakatlıklara rağmen Şenol Güneş takımını bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırladı, gerim sayım başladı.

Gözler Enes’te

Tecrübeli teknik adam Brezilyalı Fernandao’nun yerine sahaya 17 yaşındaki Enes Ünal’ı sürecek. Belluschi’nin yerine orta alanda ise büyük ihtimalle Şamil Cinaz’a şans verecek. Bursaspor’da bu iki oyuncunun yanı sıra Emre Taşdemir, Serdar Aziz ve genç file bekçisi Onurcan Piri’nin de sakatlıkları sürüyor. Polonyalı hakem Saat 20.00’de başlayacak ve TRTSPOR’dan canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu’ndan Tomasz Musial yönetecek. Musial’in yardımcılıklarını ise Radoslaw Siejka ve Sebastian Mucha yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Pawel Raczkowski olacak.

Haberin Devamı

YORUM YAZ