MENÜ

..Ve Taffarel resmen açıklandı!

Brezilya Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi, milli takımın teknik kadrosunda Taffarel'e de yer verdi. Böylece Taffarel'in Brezilya Milli Takımı'nda görev yapacağı iddiaları resmiyet kazanmış oldu.

..Ve Taffarel resmen açıklandı!

Brezilya Futbol Federasyonu, 2014 Dünya Kupası'nda yaşanan hüsrandan sonra köklü bir değişikliğe gitti ve teknik ekibi tamamen değiştirdi. Yeni teknik ekipte Carlos Dunga'nın çok istediği ve şu anda Galatasaray'ın kaleci antrenörü olan Claudio Taffarel de yer aldı. Taffarel'in ismi, Dunga'nın açıklamasının ardından Brezilya Futbol Federasyonu'nun (CBF) internet sitesinde de yer aldı.

Ancak Claudio Taffarel, hem Brezilya hem de Galatasaray'da çalışabilir. Bunun için Taffarel'in kulüp içindeki durumu göz önünde bulundurarak Başkan Ünal Aysal ve Cesare Prandelli'yle görüşeceği ve kararını buna göre vereceği öğrenildi. Diğer bir iddia ise Cesare Prandelli'nin yoluna eski çalışma arkadaşı olan ve şu anda da Galatasaray'ın teknik kadrosunda bulunan dünyaca ünlü kaleci antrenörü Vincenzo Di Palma ile devam edeceği yönünde.

Claudio Taffarel, Brezilya Milli Takımı'nda Carlos Dunga ile 1990, 1994 ve 1998 Dünya Kupası'nda beraber oynamış, Amerika'da düzenlenen 1994 Dünya Kupası'nda birlikte zafere ulaşmışlardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ