MENÜ

Kartal'a başkan ayarı!

Demba Ba'dan sonra 3 isme daha bugün imza attırması beklenen Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman, takımı net ifadelerle uyardı: Biz her konuda fedakârlık yapıyoruz. Takım da bu turu geçecek, yola devam edecek. Asla bahane kabul etmiyorum.

Kartal'a başkan ayarı!

Takımı İngiltere kampında yalnız bırakmayan başkan Fikret Orman, Feyenoord eşleşmesiyle ilgili konuştu, takımı net sözlerle uyardı. Kesinlikle turu geçeceklerine inandığını dile getiren Orman, "Herkesin bir görevi var. Ben çıkıp da sistem, taktik verecek değilim. Anlamam da zaten. Bizim işimiz belli. Elimizden gelen tüm fedakarlığı gösterip güçlü bir takım oluşturmaya çalışıyoruz" dedi. "Bu saatten sonra rakip hakkında konuşmaya gerek yok" diyen
Orman, sözlerini şöyle noktaladı: Hollanda'da sahaya çıkıp, iyi oynayıp avantaj elde edecekler. Evimizde de turu geçip Şampiyonlar Ligi'nde yola devam edecekler. Aslabahane kabul etmiyorum. Bu takım gücünü sahaya yansıtırsa istediğimize ulaşacağız. Böylece camiaya da güzel bir bayram hediyesi vermiş oluruz."

Yakından ilgileniyor
Bu arada başkan Fikret Orman'ın İngiltere kampında takımla yakından ilgilendiği ve kurmaylarından sürekli bilgi aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ