MENÜ

Harry Redknapp'ın hedefi Eto'o

Premier Lig'e çıkan Queens Park Rangers'ın hocası Harry Redknapp, Samuel Eto'o'yu kadrosuna katmak istiyor. Eto'o'nun menajeri Claudio Vigorelli bugün Londra'ya gelip Harry Redknapp ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Harry Redknapp'ın hedefi Eto'o

Takıma tecrübeli bir santrfor transfer etme amacındaki Radknapp tecrübesi ve Premier Lig deneyimi olan Eto'o'nun kendilerine çok faydalı olacağını düşünüyor. QPRangers takımının hedefi lige çıktıkları ilk senede kalıcı olmak.

Tek sorun haftalık

Her zaman olduğu gibi Eto'o'nun transferinde konu dönüp dolaşıp paraya geliyor. Geçen sezon Chelsea'de bir senelik mukavele karşılığında vergisiz 7 Milyon kazanan Eto'o'o için QPR kulübünün bu parayı vermesi mümkün değil. Bu nedenle Premier Lig'de bir sene daha oynamak isteyen Eto'o'o'nun istediği ücrette indirim yapması bekleniyor.

Eto'o, Premier Lig'de bir sene daha oynamak istediğini ve tercihinin Arsenal olduğunu açıklamış bu konuda Wenger hiçbir şekilde açıklama yapmamıştı.

Eto'o için başta arap ülkeleri olmak üzere bir çok teklif var. Londra'da kalıp bir sene daha Premier Lig'de kalma isteğinde olan yıldız futbolcu'nun Premier Lig macerası bugünkü Vigorelli-Redknapp görüşmesinden sonra gerçekleşecek mi?

Futbolcu haftalıkları nedeniyle büyük sıkıntı çeken QPRangers kulübü bu transfere ancak kendi teklifleri kabul edilirse evet diyebileceklerini açıklamıştı.

Edip ADANIR

Haberin Devamı
YORUM YAZ