MENÜ

Dört gözle onu bekliyor

Cesare Prandelli, Wesley Sneijder'in takımda kalmasını çok istiyor. Hücum planlarını üstüne yapacağı Hollandalı yıldızın takıma katılmasını ise dört gözle bekliyor.

Dört gözle onu bekliyor

Manchester United veMonaco gibi takımların kıskacında olan Wesley Sneijder’le ilgili olarak yabancı basında hemen her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Sözleşmesindeki özel madde gereği bir kulüp 20 milyon Euro önermesi halinde Galatasaray’ın yapabileceği bir şey yok. Cesare Prandelli ise 30 yaşındaki futbolcunun mutlaka takımda kalmasını istiyor. Çünkü İtalyan hoca, hücum sistemini Sneijder’in üzerine kuracak.

Özel olarak görüşecek

Hollandalı yıldızın yeni sezondaki sorumlulukları daha da artacak. Hatta takımın ikinci kaptanı olmasına da kesin gözüyle bakılıyor. Prandelli, Dünya Kupası nedeniyle şu andatatilde olan oyuncusunun takıma katılmasını ve onunla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyor. Deneyimli teknik adam, Hollandalı yıldızla yapacağı ilk görüşmede ona ne kadar önemverdiğini anlatacak ve mutlaka yeni sezonda takımda kalmasını isteyecek. Her fırsatta Galatasaray’da mutlu olduğunu dile getiren Wesley Sneijder’inçok astronomik bir teklif gelmemesi halinde Prandelli’nin bu isteğini kabul etmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ