MENÜ

Demba Ba müjdesi

Beşiktaşlı taraftarlar, Demba Ba'yı izlemek için geri sayımda. Bilic ise oyuncusunu Feyenoord maçına kadar hazır hale getirme telaşında. Senegalli yıldız, hocasının programına harfiyen uyuyor, her geçen gün daha fazla güçleniyor.

Demba Ba müjdesi

Transferi ortalığı ayağa kaldırdı. Beşiktaşlı taraftarlar, onu izleyeceği günü sabırsızlıkla beklemeye başladı. Ancak merak edilen durum, Senegalli yıldızın 30 Temmuz'da Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'na kadar hazır duruma gelip gelmeyeceği. İlk geldiği günden bu yana pozitif kişiliğini kamp çalışmalarına da yansıtan yıldız oyuncuya form tutturmak teknik direktör Bilic'e düşüyor. Hırvat çalılştırıcı, bunun için elinden geleni yapıyor. Demba Ba'da Hollanda ekibiyle oynanacak maçta forma giyebilmek için hocasının verdiği programa harfiyen uyuyor. Ekstra çalışmalarla güç kazanıyor. Her gün takımla çalışan Demba Ba bunun yanı sıra 20 dakika sahada, yarım saati aşkın sürede de salonda özel egzersiz yaparak açık kapatıyor.

İlk maçta tek forvet!
Takımda oruç tutan tek futbolcu olmasına rağmen inanılmaz bir tempoda çalışan Ba, Feyenoord maçında ilk onbirde sahada olacak. Bilic'in bu maçta Ba'yı tek forvet oynatması, rövanşa ise Mustafa ile birlikte çift forvete dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ