MENÜ

Büyük gün

Feyenord maçı öncesi UEFA'ya verilecek takım listesi için son gün geldi çattı. Vyntra ile her konuda anlaşan Siyah-Beyazlılar, her iki transferi de bugün resmileştirecek, Gökhan da bitecek.

Büyük gün

Cenk Tosun, Ramon Motta ve Demba Ba'yı kadrosuna katarak taraftarını heyecanlandıran Beşiktaş için büyük gün. Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda eşleştiği rakibi Feyenord ile 30 Temmuz'da oynayacağı karşılaşma için UEFA'ya kadro listesini bugün ulaştırması gerekiyor. Dolayısıyla Siyah-Beyazlılar'ın büyük bir uğraş vererek bitirme aşamasına getirdiği transferlerine bugün resmi sözleşme imzalatması gerekiyor. İşte taraftarın merakla beklediği isimlerde son durum.

Vyntra da bitiyor
Lanzini transferine yoğun mesai harcayan Siyah-Beyazlılar'ın, önceki gün flaş bir şekilde La Liga takımlarından Levante'nin sağ beki Loukas Vyntra ile anlaşma sağladığı ortaya çıkmıştı. 1+1 yıllığına anlaşmaya varılan 33 yaşındaki oyuncu da aynı Lanzini bugünkü listeye yetiştirilecek. Stoperde de oynayabilen Vyntra'yı özellikle teknik direktör Slaven Bilic istemişti. Yönetimin küçük pürüzleri giderip, bu transfere de akşama kadar nokta koyacağı ifade edildi.

‘Gökhan hayırlı olsun’
Yönetim asıl bombayı Gökhan Töre ile patlatmaya hazırlanıyor. Kulüp, Rubin Kazan'la 4 milyon 250 bin Euro'ya el sıkışmıştı. Gökhan, kapıyı 2.8 milyon Euro'dan açınca görüşmeler tıkanmıştı. Ahmet Nur Çebi'nin pazarlık yaptığı başarılı futbolcu, 1.7 milyon Euro'ya kadar indi. 1.4 milyon Euro'dan yukarı çıkmayı düşünmeyen Beşiktaş, bugün yapılacak görüşmenin ardından oyuncuyu ekstra bonuslar önerip ikna edecek. Bu arada Gökhan’nın, dün İnstagram hesabından Kartal fotoğrafı paylaşması, taraftarlara sosyal medyada, ‘Gökhan hayırlı olsun’ dedirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ