MENÜ

Beşiktaş, UEFA'ya listeyi gönderdi

Beşiktaş, Feyenoord ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçı için UEFA'ya 28 kişilik futbolcu listesini gönderdi.

Beşiktaş, UEFA'ya listeyi gönderdi

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme maçında Hollanda'nın Feyenoord takımı ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu maç için oluşturduğu 28 kişilik kadronun listesini UEFA'ya gönderdi. Bu listenin içerisinde
A2 takımından 5 futbolcunun da isimlerinin yer aldığı öğrenildi. Önceki günler, bu liste gönderilmeden önce transfer yapılacağı iddiaları ortada dolaşıyordu. Gökhan Töre ve birkaç isim daha alacağını açıklayan Beşiktaş yönetimi, Feyenoord maçı öncesi herhangi bir transfer de yapmadı ve bu haklarını maçtan sonra kullanmaya bıraktı.

Bilindiği üzere, Gökhan Töre'nin bonservisi için Beşiktaş yönetimi, oyuncunun kulübü Rubin Kazan ile el sıkışmıştı. Ancak oyuncu ile yaşanan pürüzler nedeniyle transferde sorun yaşanmıştı.

UEFA'ya bildirilen listede şu futbolcular yer alıyor: Teknik heyet tarafından belirlenen listede, kadro dışı bırakılan ve kamp çalışmalarına götürülmeyen İbrahim Toraman, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen ve Michael Eneramo yer almadı. Yeni transferler Cenk Tosun ve Demba Ba da kadroda kendilerine yer bulurken; altyapı oyuncuları Atınç Nukan, Ümit Karaal, Furkan Yaman, Tugay Eyiol, Tugay Kaya ve Enes Fidayeo da teknik direktör Slaven Bilic tarafından kadroya dahil edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ