MENÜ

Aslan sınırları zorluyor

Galatasaray Yönetimi, Tarık Çamdal için gözünü kararttı. Sarı-Kırmızılılar'ın Eskişehirspor'u ikna etmek için sunacağı son teklif, 4 milyon Euro artı bir oyuncu olacak.

Aslan sınırları zorluyor

Kadrodaki yerli oyuncu kalitesini artırmaya kararlı olan Galatasaray, Tarık Çamdal’ın peşini bırakmıyor.Eskişehirspor’un astronomik taleplerine rağmen bu oyuncudan vazgeçmeyen Sarı-Kırmızılılar, son olarak 3.5 milyon Euro’luk teklif yapmıştı. Ancak bu da Es Es’i tatmin etmedi. Kırmızı-Siyahlılar, daha yüksek bir rakam beklediklerini ifade ederek bu öneriyi geri çevirdi. Bunun üzerine, “Galatasaray daha yüksek bir teklif yapmaz. Tarık’tan vazgeçer” yorumları yapılsa da Ünal Aysal ve ekibi adeta gözünü kararttı. Aysal, ekibine Tarık’ın transferinin mutlaka bitirilmesi yönünde talimat verince yeni bir teklif hazırlandı.

Teklif kabul edilirse...
Galatasaraylı yetkililer önümüzdeki günlerde bir kez daha Eskişehirspor’un kapısını çalacak. Bu kez 4 milyon Euro paranın yanı sıra bir de kadro dışı bırakılan oyunculardan birini vermeyi teklif edecek. Hem Sarı-Kırmızılılar’ın hem de Tarık Çamdal’ın en büyük isteği, Eskişehirspor’un bunu kabul etmesi. Bu gerçekleşirse Tarık, İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçecek. Yurt dışı kampı 27 Temmuz’da biteceği için genç yıldız çalışmalarına
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlayacak. İkinci kamp etabında yeni takım arkadaşlarına katılacak.

‘Galatasaray’ı çok istiyorum’
Tarık Çamdal, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde bir an önce Sarı-Kırmızılı ekibe gitmek istediğini saklamıyor. Milli futbolcu, “Çalışmalarımı sürdürüyorum, bir yandan da kulüplerin anlaşma sağlamasını ve Galatasaray’ın bana ‘gel’ demesini bekliyorum” ifadeleriyle bu isteğini dostlarıyla paylaşmıştı.

Sezar’ın jokeri olacak

Sarı-Kırmızılılar’ın Tarık Çamdal’da bu kadar ısrarcı olmasının sebeplerinden biri de çok yönlü bir oyuncu olması. Her iki kanatta da oynayabilen genç savunmacı, milli takımda Fatih Terim tarafından orta sahanın kanatlarında görevlendirilmişti. Tarık ayrıca ön libero olarak da görev yapabiliyor. Transferi gerçekleşmesi halinde genç yıldız bir anlamda Cesare Prandelli’nin jokeri olacak. İtalyan teknik adam, hangi bölgede ihtiyaç olursa Tarık’ı oraya monte edecek.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ