MENÜ

James rodriguez'in yerine Wesley Sneijder

Fransa'nın saygın gazetelerinden L'Equipe, dünkü sayısında yine Sneijder-Monaco flörtünü yazdı. Yapılan haberde, "James (Rodriguez), Real Madrid'le anlaştı. Onun yerini dolduracak adayların başında Sneijder geliyor" denildi.

James rodriguez'in yerine Wesley Sneijder

Haftalardır beklenen transfer sonunda gerçekleşti. Dünya Kupası'nın yıldızı James Rodriguez, Real Madrid için sağlık kontrollerinden geçti. Ardından 6 yıllık sözleşme imzaladı. Fransa basını Monaco'nun, Kolombiyalı yıldızın yerini nasıl dolduracağı konusunu ön plana çıkarttı. Ülkenin saygın gazetelerinden L'Equipe, James Rodriguez'in ayrılmasının ardından Monaco'nun listesinde önemli isimler olduğunu yazdı. Konuyla ilgili yapılan haberde, "Adaylardan Benfica'lı Rodrigo, Valencia'ya yakın. Kulübüyle 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Wesley Sneijder gündemde. Diğer adaylar Bayern Münih'li Xerdan Shaqiri ve Real Sociedad forması giyen Antoine Griezmann" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

En cazip aday!

Bayern'in Shaqiri'yi satmaya sıcak bakmaması, Griezmann'ın ise Tottenham'la anlaşmak üzere olması nedeniyle adaylar arasında en fazla ön plana çıkan isim Wesley Sneijder oldu. Fransızlar, Hollandalı yıldızın sözleşmesindeki "20 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesini avantaj olarak görüyor. Rus sahibi Dmitry Rybolovlev sayesinde ekonomik anlamda güçlü olan, bir de üzerine James Rodriguez transferinde 75 milyon Euro'yu kasasına koymaya hazırlanan Monaco için Sneijder 'en uygun seçenek' olarak görülüyor.

WESLEY SNEİJDER İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ