MENÜ

İrfan Buz: Timsah parçalar

Bursaspor'un Chikhura ile oynayacağı rövanşı Yeşil-Beyazlılar'ın eski hocası İrfan Buz yorumladı.

İrfan Buz: Timsah parçalar

"Bursaspor, ilk maçta tam olarak beklentileri karşılayamamış olabilir. Birçok mevkiide eksikleri olan ve takviyeleri bekleyen bir takım için bu zaten normal. Henüz çok erken. Fernandao ve Belluschi’nin sakatlanması da önemli handikaplar. Bu iki isimden yoksun kalınması turu zora sokabilir. Ancak ben Bursaspor’un kanatlarda göstereceği etkiyle Tiflis’te turu atlayacağına inanıyorum. İlk maçtaki görüntüye bakılırsa topu dar alanda oynamaya çalışan Bursa’ya bu rakibin gol atması zor. Volkan, Bekir ve forvette oynayacak Enes ya da Batuhan’ın performansları belirleyici olacaktır. Bursaspor oradan kazasız döner ve önüne bakar, buna inanıyorum. Timsah bu takımı parçalar."

Haberin Devamı

Teklifleri değerlendiriyor

Bursaspor’da Daum’dan sonra görev alan ve takıma oynattığı pozitif futbolla dikkatleri üzerine çeken İrfan Buz, şu an hiçbir takımı çalıştırmıyor. Uzun yıllar Almanya Milli Takımı altyaş kategorilerinde çalışan genç hoca, Türkiye’den gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

Bursaspor'a indirim!

PFDK, Bursaspor’a Galatasaray’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında 1 maç seyircisiz oynama ve 150 bin TL para cezası vermişti. Ancak 15.07.2014 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatının geçici 2. ve 53. maddesi uyarınca seyircisiz oynama cezası kaldı, para cezası 5 bin TL’ye indirildi. Elazığ maçındaki olaylardan ötürü 2 maç ceza ve 300 bin TL ceza alan Timsah’ın bu cezası da ‘Tribün kapatma ve 200 bin TL para cezası olarak değiştirildi.

YORUM YAZ