MENÜ

İlk hedef Ruiz

Siyah-Beyazlılar'ın uzun süredir peşinden koştuğu River Plate'li Manuel Lanzini'nin geleceğiyle ilgili olarak Arjantin ekibinin teknik adamı Marcelo Gallardo'dan açıklama geldi.

İlk hedef Ruiz

Lamaquina isimli radyoya konuşan Gallardo, “Manuel anzini’nin takımdan ayrılması gündeme geldi. Bizim için en iyi transfer oyuncularımızı tutmak olur. Hiçbirisinin gitmesini istemeyiz. Kendisi için gelen iyi teklifler var. Eğer istediğimiz şartlar sağlanırsa transferleri gerçekleşebilir” dedi.

10 numara transferini 30 Temmuz’daki Feyenoord maçına yetiştirmeye çalışan Siyah- Beyazlılar’ın, bu gelişmenin ardından Lanzini konusunda daha fazla zaman kaybı yaşamamak için rotasını Bryan Ruiz’e kırdığı bildirildi.

Kara Kartal’ın, gelecek sezonda İngiltere’de İkinci Lig’de yer alacak olan Fulham’da kalmak istemeyen Kolombiyalı futbolcu için görüşmelerini hızlandırdığı ifade edildi.

Marko Marin de listede Feyenoord’la oynayacağı Şampiyonlar Ligi eleme açına yeni 10 numarasını yetiştirmeyi planlayan Siyah- Beyazlılar’ın, bu maç için UEFA’ya yarına kadar oyuncu listesini vermesi gerekiyor. Bundan dolayı Premier Lig ekibi Chelsea’nin deneyimli ismi Marko Marin’i de listesinde tutan Siyah-Beyazlılar’ın, transfere en geç yarın nokta koymayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ