MENÜ

Hacıosmanoğlu: Kimseden korkumuz yok

TFF'nin Olağan Kongresi'nde Mecnun Otyakmaz ile polemiğe giren İbrahim Hacıosmanoğlu'nun şahsına yönelik eleştirilere tepkisi sert oldu: "Kimseden korkumuz, kimseye diyet borcumuz olmadığı için ne biliyorsak onu konuşuyoruz"

Hacıosmanoğlu: Kimseden korkumuz yok

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Kongresi’ndeki sert çıkışı ile gündeme damgasını vuran Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, olayın ardından ilk kez konuştu.

Şahsına yönelik eleştirilere yanıt veren Hacıosmanoğlu, TFF'yi ve onun uzantılarını hedef aldı. İşte başkanın açıklamaları: “Bizim kapalı kapı ardımız yok. Biz her yerde her zaman neyi doğru biliyorsak onu konuşuruz. Kimseden korkumuz, kimseye diyet borcumuz olmadığı için kameraların önü, arkası diye bir şey olamaz. Oradaki konuşma biraz da spontane gelişti. Ayrıca beni tanıyanlar bilir, yeni tanıyanlar da öğrenecek nasıl bir insan olduğumu..."

'Mücadelemiz sürüyor'

"Trabzonspor ve temiz Türk futbolu için mücadelemiz sürecek. Aslında benim söylediklerim hep bunlar. Sadece futbol dünyasının içindeki insanlar, kapalı kapılar ya da aradaki konuşmalarda söylediklerini kameraların ışığı yanınca ifade edemediği için benim söylediklerim biraz radikal geliyor o kadar! Yoksa söylediklerimin ne kadar gerçek olduklarını onlar da biliyor, fakat doğrulamaktan korkuyorlar."

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ