MENÜ

Gökhan'a büyük rest

Gökhan Töre'nin bonservisini almak için düğmeye basan ve Rubin Kazan'la anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın, genç oyuncuyla yıllık ücret sorunu ayrı bir boyut kazandı.

Gökhan'a büyük rest

22 yaşındaki futbolcu için Kazan Yönetimi’yle 4 milyon 250 bin Euro’da el sıkışan Siyah-Beyazlılar’da senelik 1.4 milyon Euro’yu kabul etmeyen Gökhan’ı ikna etmek için İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’nin devreye girdiği bildirildi.

İlk olarak 2.8 milyon Euro’dan 4 yıllık anlaşma talebinde bulunan ve son etapta bu bedeli 1.7 milyon Euro’ya kadar indiren genç yıldızla görüşen Çebi’nin, “Sana bir gün süre veriyoruz. Eğer şartlarımızı kabul etmezsen yerine alacağımız oyuncu hazır. Son kararını ver, bizi daha fazla oyalama” dediği bildirildi.

Haberin Devamı

B Planı Varela

Yaklaşık 1 aydır İstanbul’da bulunan ve çalışmalarını Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdüren Gökhan’ın, bu gelişmenin ardından yıllık 1.4 milyon Euro’yu kabul etmesi bekleniyor. 22 yaşındaki futbolcunun, kendisiyle ilgilenen tek kulüp olan Beşiktaş’ın teklifini geri çevirmesi halinde Kartal’ın, Porto’lu futbolcu Silvestre Varela ile el sıkışacağı öğrenildi.

YORUM YAZ