MENÜ

Fikret Orman: Lanzini'yi tepe tepe kullansınlar

Fikret Orman, River Plate'in sürekli yeni isteklerde bulunması nedeniyle Arjantinli oyuncudan vazgeçti. Başkan yaptığı açıklamada, “Bu saatten sonra üstüne para verseler almam” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman: Lanzini'yi tepe tepe kullansınlar

Beşiktaş’ın uzun süredir kadrosuna katmak için uğraştığı Manuel Lanzini transferinde yaşanan son gelişmeler, yönetimi isyan ettirdi. River Plate’in sürekli yeni sorunlar çıkarması ve son olarak da fiyat artırması üzerine Fikret Orman çılgına döndü. Başkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu oyuncuyu bizden başka isteyen yok. Olsaydı zaten gidip çoktan almıştı. Bugün anlaşıyoruz, ertesi gün başka bir şey istiyorlar. Son olarak yine bizle alay eder gibi önce her şey tamam dediler. Sabah olunca yine başka şeyler istediler. Kimse bizimle dalga geçer gibi, alay eder gibi pazarlık yapamaz” ifadelerini kullandı.

‘Tepe tepe kullansınlar’


Fikret Orman, artık Lanzini defterinin kendileri için kapandığını belirterek, “Tepe tepe kullansınlar. Bu saatten sonra üstüne para verseler almam! Nedir bu? Sanki Amazon Ormanları’ndan yeni bir Messi mi keşfettik! O olmaz, başkası olmaz. 10 numara için acele etmeyeceğiz. Yarın (bugün) UEFA’ya isim bildirmede son gün diye aceleyle birini getirmek doğru olmaz. Zaten Feyenoord maçına az kaldı. Yarın gelen biri, bize tur mu getirecek! Ruiz
olabilir, Marin olabilir ya da hiç duyulmamış biri de olabilir” diye konuştu.

‘Vyntra’yı alacağız’


Siyah-Beyazlılar’ın başkanı, Yunan savunmacı Loukas Vyntra’nın transferine de değindi. Fikret Orman, tecrübeli oyuncuyu Bilic’in istediğini söyleyerek, “Bonservisi yok. Kendisi de 500 bin Euro civarında para talep ediyor. Vyntra’yı alacağız” dedi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ