MENÜ

Avcı Enes

Fernandao ve Belluschi sakatlandı. Timsah'ı korku sardı. Chikhura ile deplasmanda tur savaşı verecek Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Enes Ünal'ı bu maça özel olarak hazırlıyor. 17 yaşındaki oyuncuyu, “Sana güveniyorum Aslanım” diyerek motive ediyor

Avcı Enes

Bu sezonki ilk resmi maçını evinde taraftarı önünde oynayan ve Gürcistan takımı Chikhura ile berabere kalarak tur şansını Tiflis’e bırakan Bursaspor’da teknik heyeti forvet korkusu sardı. Fernandao’nun ilk karşılaşmada sakatlanarak 10 gün sahalardan uzak kalmasıyla sıkıntıya giren Bursaspor’un bu mevkiide oynatabileceği tek isim 17 yaşındaki yıldız adayı Enes Ünal... Teknik direktör Şenol Güneş adeta genç oyuncuya sarılmış durumda. Taktik idmanlarda Enes’le yakından ilgilenen Güneş, isteklerini bizzat ona anlatıyor, “Haydi Aslanım. Sana güveniyorum. Göstereceksin kendini” sözleriyle futbolcusunu motive ediyor. Enes de eline geçen fırsatı olumlu değerlendirmek adına hırslı bir şekilde çalışıyor, hocasının kendisine güvenini boşa çıkarmak istemiyor.

Belluschi’nin yerine Şamil


Yaşadığı sakatlık nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacak olan Belluchi’nin yerine düşünülen isim ise Şamil Cinaz. Şenol Güneş, Şamil’i Bakaye ile birlikte oynatacak. Önlerinde Bekir Yılmaz forma giyecek. Ayrıca Güneş’in ilk istenilen performansı ortaya koyamayan Aydın Karabulut’un yerine de Ferhat Kiraz’a şans vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ