MENÜ

Yiğido sürprizi

Milan'lı Ezekiel Henty, Carlos'tan veto yedi. Brezilyalı hocanın isteğiyle yönetim, başka bir Nijeryalı Macauley Chrisantus'un işini bitirdi. Taraftarın merakla beklediği 23 yaşındaki oyuncuyla bugün sözleşme imzalanacak.

Yiğido sürprizi

Roberto Carlos işbaşı yaptı. İlk açıklamasında, "Yönetim de ben de şampiyonluğa inanıyoruz" açıklaması yaptı. Brezilyalı hoca gelene kadar yerli piyasada Musa Sinan, Batuhan, Serdar Özkan, Kerem Bülbül, Berk Neziroğluları gibi isimleri renklerine bağlayan Yiğidolar, şimdi de gözünü dış piyasaya çevirdi. Utaka ve Batuhan'ın yanına kaliteli bir forvet daha kazandırmak isteyen Kırmızı-Beyazlılar'ın uzun süredir listesinde Ezekiel Henty vardı, hatta Milan'lı
yıldızla anlaşma sağlanmıştı. Ancak Carlos, geldikten sonra planlar değişti. Genç çalıştırıcının da isteğiyle gündeme başka bir Nijeryalı girdi. Carlos'un direktifiyle harekete geçen yönetim, Macauley Chrisantus'un işini bitirdi. İspanya 2. Lig takımlarından Las Palmas forması giyen ve geçen sezon 29 maçta 9 gol 2 asistlik bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki oyuncunun bonservisi de elindeydi.

Carlos işini bilir!
Yönetimin adını sır gibi sakladığı 1.83'lük forvetle bugün sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Kırmızı- Beyazlılar'ın orta saha ve kale için de arayış içerisinde olduğu, Carlos'un belirttiği en az iki yabancı transferinin de bu mevkiilere yapılacağı bildirildi. Yiğido'nun bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Chrisantus; Hamburg, Frankurt ve Karlsruher formaları giydi. Top tekniği ve oyun zekası yüksek olan genç golcü, bitirici vuruşlarıyla biliniyor. Carlos'un onu tercih etmesindeki nedenlerden biri de üstün pozisyon bilgisi.

Yaçın Ayhan bekleniyor

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde gönderilmesinin ardından Sivas'la söz kesen Yalçın Ayhan'ın durumu henüz netleşmedi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş'la sözleşmesinin feshi konusunda görüşme halinde olan tecrübeli stoper, birkaç gün içinde sorununu çözüp Sivas'a imza atacak. Oyuncunun Sivas'tan alacağı para henüz açıklanmadı.

Devler Sivas’ın kapısında!
Sivasspor, savunmaya takviye yapmaya çalışırken takımdaki mevcut defans oyuncularının transferde isimlerinin geçmesi yönetimi düşündürüyor. Marsilya'nın Da Costa'ya talip olmasının ardından, Ümit Kurt'un ismi de Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Yönetimden alınan bilgiye göre her iki oyuncu için de alınmış bir teklif yok.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ