MENÜ

Sen neymişsin Ba!

Siyah-Beyazlılar'ın yeni süperstarı Demba Ba, kısa sürede hocası Slaven Bilic'i etkilemeyi başardı. Hırvat çalıştırıcı, takıma geç katılmasına rağmen Senegalli oyuncunun idman performansına adeta hayran kalmış durumda

Sen neymişsin Ba!

Beşiktaş’ın yeni transferi Demba Ba, teknik direktör Slaven Bilic’i oldukça etkilemiş gibi gözüküyor. Aslında Bilic’in, Hugo Almeida ile yolların ayrılması sonrasında forvet listesindeki ilk tercihi, Fulham’ın Yunan golcüsü Kostas Mitroglou’ydu. Hırvat çalıştırıcı, tecrübeli oyuncunun alınmasını çok istiyordu. Ancak İngiliz ekibi, talep ettiği 8.5 milyon Euro’luk bonservisin yanı sıra kiralama konusuna da sıcak bakmayınca, Kara Kartal da geri adım atmak zorunda kaldı. Bunun üzerine de hemen, Chelsea ile bağlarını koparan Demba Ba için tekrar düğmeye basıldı. Oyuncu ve kulübüyle anlaşıldı. Son fikri sorulan Bilic’ten de onay alınınca, transfer tamamlandı. Senegalli oyuncunun form durumu konusunda soru işaretleri olan deneyimli teknik adam, 29 yaşındaki forveti kampta canlı izleyince, ne kadar doğru bir karar verildiğini bir kez daha anladı.

Haberin Devamı

Ek çalışmalar yapıyor

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Feyenoord maçı öncesi yüzü gülen Bilic, Ba’nın antrenmanlardaki istekli görüntüsü ve çalışma disiplini sebebiyle adeta büyülenmiş durumda... Takıma geç katılmasına rağmen Senegalli yıldız, inanılmaz bir tempoda çalışıyor. Diğer oyuncularla aynı idmanı yapmasının yanı sıra ek olarak 20 dakika daha ağır tempoda özel olarak antrenman yapıyor. Başta hocası olmak üzere herkesi kendisine hayran bırakan Ba, takıma uyumu ve sempatik tavırlarıyla da tüm takdirleri topluyor.

YORUM YAZ