MENÜ

Hami Mandıralı "Sözleşmem sürüyor"

Bordo-mavili kulüple sözleşmesi devam eden genç çalıştırıcı Hami Mandıralı, "İki yıl daha sözyeşmem var. Ben feshetmeyeceğim" çıkışını yaptı.

Hami Mandıralı "Sözleşmem sürüyor"

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Hami Mandıralı, “Sezon sonunda Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, ‘Lucescu’yla çalışır mısın, fikrin nedir?’ diye sordu. Bana sorulan soruya göre cevap veririm. Herkesin zekası kendisinedir. Bana Vahid hocadan bahsetseydi cevabım o yönde olurdu. Zaten sonra kendisi çağırıp itiraf etti. ‘Vahid hocayla çalışır mısın diye sormam gerekirdi’ dedi. Hata yaptığını söyledi. Zaten ben Mustafa Reşit Akçay’la devam ederken, sonra ben tek başıma çalışırken, yanına CEO diye aldığı bir kişiyle Vahid Halilhodzic’le görüşüyormuş” diye konuştu.

"Trabzon fesh etsin"

1.5 ay neden bekletildiğini sormak gerektiğini belirten Mandıralı, “Bu süreçte benimle ilgilenin pekçok takım vardı. Lig bittikten sonra ayrılsaydık, ‘bizi bırakıp gitti’ diyeceklerdi. Dolayısıyla ben bir buçuk ay ağzımı açmadım. Asla hayatımda ikili oynamadım. Ben hâlâ Trabzonspor’dayken Vahid Halilhodzic teknik direktör oluyor. Ben ortada kalıyorum. Baştan bana bunu söyleselerdi. Ben de buna göre kararımı verirdim. Hayatım boyunca Trabzonspor’la ilgili kararlar alırken, duygusal davrandım, asla pişman olmadım; ancak bundan sonra ilk defa profesyonel gibi davranacağım. Sözleşmem devam ediyor. Ben feshetmeyeceğim. Onlar feshederse vecibelerini yerine getirir. İlk defa geri vites yapmayacağım” ifadelerini kullandı.

Vahid Halilhodzic’le görüşme yaparak kendisine bilgi verdiğini ifade eden Hami Mandıralı, “Vahid hoca çok mutlu oldu, şaşırdı. Çok memnun kaldı. Giden bir hocanın bu kadar ilgili olması beni mutlu etti dedi. Her zaman kendisine desteği hazırım. Ben Trabzonspor’un burnunun bile kanamasını istemem. Başkan’a dedim. Madem bu Vahid hocayı getirdin buraya, başarıya aç insanlar getir de adamın eli kuvvetli olsan dedim. Acele edip de yanlış oyuncular almayın dedim. Umarım başarılı olurlar” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ